Husinformation

Skagen. Rummeligt og velholdt feriebolig - ét minut fra hovedgaden, tæt ved havn og strand, men på afstand af nattelivet i Skagen. Beliggende i et roligt og hyggeligt kvarter med masser af charmerende huse og kun lokal trafik. Nem parkering.

Boligen er i to etager, lyst og smagfuldt indrettet i Skagenstil med afhøvlede gulve i stuer og soveværelse, trælofter og to sammenhængende stuer. Køkkenet er rummeligt og veludstyret med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn.

Stor balkon med udgang fra spisestuen med trappenedgang til hyggelig have med terrasse udstyret med havemøbler og grill og græsplæne. 
To soveværelser på 1. sal med hhv. to og tre senge. Her er også badeværelse med bruseniche. Sovesofa til to personer i stuen. Altså plads til i alt syv personer.

Central beliggenhed i Skagen

Et minuts gang fra hovedgaden Sct. Laurentii vej (med bager om hjørnet og alle butikkerne tæt på), 5 min. gang fra havnen, 10 min. gang til stranden.

Inden for få minutters gang finder I Drachmanns hus, den smukke gamle bydel Vesterby og havnen med fiskerbåde, caféer, restauranter og butikker. De store naturområder og Den Tilsandede Kirke. Skagen Museer. Grenen. Skagen Odde Naturceenter, Råbjerg Mile, Ørnereservatet og meget mere ligger i bekvem cykelafstand.

Huset rummer en kælderlejlighed med separat indgang, der ikke er omfattet af lejemålet.
Bemærk: Ingen udlejning til ungdomsgrupper. Ingen husdyr. Rygning i huset frabedes.

Her kan du komme på en 4 minutters tur gennem ferieboligen.

Skagen er dejlig hele året, synes vi.

Hvis du har brug for en rolig, central base midt i byen, næste gang du besøger Skagen, er du velkommen i vores faste tilholdssted med få minutters gang til næsten det hele.

Book nu